Потърси спешна психологическа помощ Паник бутон

info@azmoga.bg +359 894 889 997

За нас

Аз могаЦентър за психологическа помощ

Промени живота си с нас! Запази час
Научете повече за нашата дейност

Център за психологическа помощ "Аз мога"

 

Красимир Живков е психолог и психотерапевт с дългогодишен опит и е магистър по мотивационна психология. В момента е на 45 години, женен, с две деца.

Създател е на Центъра за психологическа помощ "Аз мога", както и на Фондация за социално-национално здраве. (2018 г. )

Активно работя с индивидуални клиенти в целия спектър от социално- емоционални проблеми ( панически атаки, дълбоки депресии, личностно и професионално прегряване, загуба на мотивация, липса на увереност и самочувствие, хранителни разстройства, любовни неразположения, партньорски конфликти и др ).

В професионалната си практика съм се посветил да помагам на семейството и неговите членове да постигнат хармонична атмосфера, в която всеки член да може да развие потенциала си в подкрепяща и спокойна среда.

В дейността си прилагам разнообразие от социално-емоционални инструменти, чрез които помагам да се разкрият нови възможности и начини за решаване на личностни казуси.

Използвам индивидуален подход в провеждането да терапевтичните сеанси, чрез който повишавам ефективността на постигнатите резултати във възможно най-кратки срокове.

Заповядайте се да се запознаем и заедно да променим живота ви!

Допълнителна информация

Предлагаме консултантски услуги в много и различни сфери, като помагаме на нашите клиенти за взимане на аргументирани решения, максимално съобразени с конкретните индивидуални, семейни и бизнес казуси.

Предлаганите от нас услуги ще ви помогнат да получите ясна и точна представа за конкретната проблемна ситуация, пред която сте поставени. Чрез специализиран анализ, ще маркираме проблемните звена и ще изготвим план за прилагане на конкретни практически техники, чрез които да вземете правилно решение за действие и да разрешите проблемните казуси, с които сте се сблъскали.

Ние провеждаме обучения за нашите клиенти за правилата и принципите на социалната среда и психично-емоционалния свят. Разясняваме на достъпен език кои са основните елементи, на които се основа общуването и как да взаимодействаме със социалната среда. Ние ще ви разкажем по много приятен начин как работи съзнанието ви, кои са инструментите, чрез които си взаимодейства то.

Запознаваме нашите клиенти с многобройните начини и възможности за разрешаване на проблеми от различно естество.

Свържете се с нас и заедно ще подобрим бизнеса и живота ви!

Работно време: Понеделник-неделя: 08:00-20:00