Потърси спешна психологическа помощ Паник бутон

info@azmoga.bg +359 894 889 997

За нас

Аз могаЦентър за психологическа помощ

Промени живота си с нас! Запази час
Научете повече за нашата дейност

Център за психологическа помощ "Аз мога"

Нашият екип е специализиран в предоставянето на психологическа консултантска дейност. Работим в много и различни сфери, като помагаме на нашите клиенти за взимане на аргументирани решения, максимално съобразени с конкретните индивидуални , семейни и бизнес казуси.

Предлаганите от нас услуги ще ви помогнат да получите ясна и точна представа за конкретнaта проблемна ситуацията, пред която сте поставени. Чрез специализиран анализ, ще маркираме проблемните звена и ще изготвим план за прилагане на конкретни практически техники, чрез които да вземете правилено решение за действие и да разрешите проблемните казуси с които сте се сблъскали.

Ние провеждаме обучения за нашите клиенти за правилата и принципите на социалната среда и психично-емоционалния свят. Разясняваме на достъпен език кои са основните елементи на които се основа общуването и как да взаимодействаме със социалната среда. Ние ще ви разкажем по много приятен начин как работи съзнанието ви, кои са инструментите, чрез които си взаимодейства то. Запознаваме нашите клиенти с многобройните начини и възможности за разрешаване на проблеми от различно естество.

Свържете се с нас и заедно ще подобрим бизнеса и живота ви!

Работно време: Понеделник-неделя: 08:00-20:00