Потърси спешна психологическа помощ Паник бутон

info@azmoga.bg +359 894 889 997

Помощ при любовни проблеми

Човешките взаимоотношения са в основата на нашия живот. С кого споделяме живота си, с кого сме приятели и как комуникираме с останалите членове на обществото зависи дали ще се чувстваме добре и да бъдем щастливи. Нашият емоционален свят е пряко зависим от това как възприемаме отношенията си с другите и въз основа на това, ние изпитваме положителни или отрицателни чувства. Една от основните цели на всеки индивид е да открие човек (личност), с който да споделя радостите от живота, но за съжаление в процеса на търсене се срещат много препятствия – предателства, интриги и т.н., които опорочават и пречат на изпитването на искрени и силни взаимни чувства.

По дефиниция любовта е безусловна, но съвременните междуполови взаимоотношения са изтъкани от условия и зависимости. Съобразявайки се с тези условя и зависимости, ние губим приятното усещане за споделеност и приемане, които са в основата на любовните връзки. Също така голямо препятствие за намирането на вашата половинка е, че ако не познавате добре себе си, няма как да намерите вашата сродна душа.

Заповядайте да ви разкажа за любовта, да ви помогна да опознаете себе си и да научите как да откриете подходящия човек за вас!

Ако имате проблем с половинката, не се разбирате, държите се лошо един с друг или сте жертва на психическо или физическо насили и сте разбрали, че трябва нещо да се промени, свържете се с мен, за да поправим грешките, които допускате и да ви помогна да изградите хармонична и спокойна връзка, основана на доверие, разбирателство и взаимно уважение. Бъдете смели!

Питайте!

Заповядайте заедно да променим живота ви!