Потърси спешна психологическа помощ Паник бутон

info@azmoga.bg +359 894 889 997

Индивидуални психологически услуги

Чрез иновативни информационни методи, ние предоставяме полезни познания за социалната среда и емоционалният ни свят. Какви са правилата и принципите, на които се основа общуването между хората и взаимодействията им със социалната среда. Ние ще ви разкажем по много приятен начин, как работи съзнанието ви, кои са инструментите, чрез които си взаимодействате с останалия свят.

Ще ви покажем за какво служат емоциите, как да ги разбирате и контролирате по добре. Така също ще се постараем да ви покажем многобройните начини и възможности за разрешаване на проблеми от различно естество. Дългогодишният ни опит с хора ни мотивира да съсредоточим нашите усилия да информираме и обучаваме хората да разбират по-добре своите емоции.

Работим особено силно в тази посока, защото има много погрешни схващания и представи за емоциите и тяхната роля в нашия живот. И най-важната ни цел е да покажем начина по който да управлявате мислите си, как да ги прочистите от лоши елементи и как да се възползвате от силата им, за да можете сами да подобрите качеството на живота си.

Предлагаме богата гама от индивидуални психологически услуги. Работим в целия спектър от психологически проблеми и неразположения.

  • Паник атаки, депресии и високи нива на стрес
  • Проблеми на работно място, прегаряне и загуба на мотивация
  • Социална изолираност, социална неувереност, затруднени комуникативни способности.
  • Страхови неврози, панически разстройства, хранителни разстройства.