Потърси спешна психологическа помощ Паник бутон

info@azmoga.bg +359 894 889 997

Как да управляваме нашата суперсила

ХОРАТА ИМАТ ГРАВИТАЦИЯ

Запитвали ли сте се, защо ви се случва това, което ви се случва?

Каква е причината, какво я определя и как така ни се случват определени ситуации?

Чудили ли сте се защо едни хора имат повече късмет от други?

Как така едни срещат любовта няколко пъти в живота си, а други никога?

Как така едни имат пари, а другите са бедни?

Причината да става така е всеизвестна. Това е нашата суперсила, която почти всички пренебрегваме или по-точно казано, не управляваме правилно. В следствие на грешното ползване на нашата суперсила, сами си създаваме доста причини и поводи зa негативни изживявания. Тази суперсила може да бъде нагледно обяснена със следното твърдение:

Хората имат голяма притегателна суперсила, с която привличат в живота си ситуации и изживявания, каквито излъчват техните глави.

Мислите, които имате в главите си, определят от кой вид привличане ще e вашата гравитация. Мислейки, че животът ви е кофти, излъчвате кофти послания, комбинация от страхливи, стресирани и несигурни мисли. Които от своя страна се зареждат във вашия излъчвател и така задействате притегателната си сила.

И реалността откликва.

С пълна сила отговаря на вашето желание и ви доставя повече и повече от това, което толкова много не искате, но толкова много си мислите за него.

Но, ако изберете във вашия излъчвател (главата си), да поставите радостни мисли, положителни цели, дори и най-невероятни копнежи и ги държите във вашите мисли често, то гравитацията, която притежавате ще привлича повече и повече от хубавото, което мислите и искате. Умението на хората да привличат към себе си плодовете на своите мисли е доказано.

Въпросът е да успеем да се научим как да бъдем по ведри и уверени в главите си и да накараме принципа (суперсилата) на позитивното привличане да работи за нашия успех. Не е случайно, че отвсякъде всички мотиватори и духовни учения ни учат все на едно и също – положително мислене. Всички говорим за него, всички знаем за него и въпреки това продължаваме да мислим за лоши неща почти през цялото време. Все сме недоволни и мрачни и така се появяват още причини да сме още по-недоволни. Разбира се, има и все повече хора, успели да осъзнаят, че положителното отношение към живота задейства суперсилата ни и води до повече удовлетворение и спокойствие в реалността.

Осъзнавайки и разбирайки свойствата на „човешката гравитация“, вие за първи път хващатe кормилото, с което управлявате живота си.

Управлявате живота си като контролирате вашите мисли.

Целта е практически да следите за какво мислите, но е трудна за постигане. За да успеете да промените живота си е нужно да премахнете негативните думи от речта си, да свиете влиянието на страха и съмнението до минимум и да спрете да лъжете. Не е много лесно, да спреш да се страхуваш и лъжеш, но ако до сега си живял без да знаеш, че можеш да управляваш нещата, е нормално да се страхуваш да не се удариш в някое дърво. Но след като разберете, как да ползвате суперсилата си и с какво отношение да преодолявате препятствията на живота, то по естествен път страхът и съмнението и нуждата от лъжене спадат до минимум.

Защото, ако няма лоши мисли, няма лоша гравитация и няма лоши стечения на обстоятелствата.

Много често хората се предават лесно още при първите грешки, които допускат в живота си. Те изпадат в съжаление и ниско самочувствие, влагат в главатa си лоши мисли, суперсилата се задейства и изживяват целия си живот под дебелата сянка на неудовлетворението. Много ни е страх да не сбъркаме и да се провалим. Много често това ни спира да предприемаме действия.

Евентуалният страх от провал, автоматично изключва възможността за успех, тъй като трудно бихме се решили да рискуваме да сгрешим. А всъщност грешката е много, много полезно нещо. Защото грешката дава информация, какъв е правилният начин. За да се достигне до правилния начин, са нужни поредица от грешки, но точно в тази поредица повечето хора се предават и започват да недоволстват от живота си и така да привличат все повече причини за да недоволстват.

Всъщност трикът е да устоиш на тежките моменти и да проявиш търпение и позитивно отношение, докато откриеш правилния отговор. От всяка грешка може да те боли, но всяка една те доближава до правилния отговор. Колкото по-спокойно и неболезнено приемате своите грешки, толкова повече ще успявате бързо да стигате до верния отговор. И когато усетите удоволствието от това да направите нещата правилно и го поставите в главите си – излъчвателите, в живота ви неизбежно настъпват все повече и повече радости и правилни избори.

Хващайте здраво кормилото на живота (вашите мисли) ползвайте суперсилата си с усмивка и увереност и позволете на вашата “гравитация” да ви достави всичко останало.

Това е проверена и доказано работеща истина.

Позитивното мислене е основата на положителното отношение, което води до начин на живот, изпълнен с удволетворение.

Заповядайте на нашите обучителни беседи, на които ще научите как да управлявате и ползвате суперсилата си и да постигнете успех. Ще разберете как да почистите мислите си, ще ви покажем как да се отървете от страховете и нездравословните модели на мислене и как да привличате повече положителни и удовлетворяващи моменти в ежедневието си.

Запишете си час на;

0894 88 99 97

www.azmoga.bg

About Author:

Остави твоя коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *