Потърси спешна психологическа помощ Паник бутон

info@azmoga.bg +359 894 889 997

Хората имат гравитация

Запитвали ли сте се, защо ви се случва това, което ви се с лучва?

Каква е причината, какво я определя и как така ни се случват определени ситуации и изпитания?

Чудили ли сте се защо едни хора имат повече късмет от други?

Как така едни срещат любовта няколко пъти в живота си, а други никога?

Как така едни имат пари, а другите са бедни?

Причината да става така е всеизвестна, но почти неизползваема от никого или по-точно казано, въпреки че знаем за тази зависимост, ние не я управляваме правилно и това ни създава доста причини и поводи зa негативни изживявания. Тази зависимост може да бъде нагледно обяснена със следното твърдение:

ХОРАТА ИМАТ ГРАВИТАЦИЯ

С други думи, хората имат голяма притегателна сила, с която привличат в живота си ситуации и изживявания, каквито излъчват техните глави. Мислите, които имате в главите си, определят от кой вид магнетизъм ще e вашата гравитация.Мислейки, че животът ви е кофти, излъчвате кофти послания, комбинация от страхливи, стресирани и несигурни мисли. Които от своя страна се зареждат във вашия излъчвател и така, задействайте притегателната си сила и живота откликва. С пълна сила откликва на вашето желание и ви доставя повече и повече от това, което толкова много не искате, но толкова много си мислите за него.

Ако във вашия излъчвател (главата си) поставите радостни мисли, положителни цели, дори и най-невероятни копнежи и ги държите във вашите мисли често, то гравитацията, която притежавате ще привлича повече и повече от хубавото, което мислите и искате. Умението на хората да привличат към себе си плодовете на своите мисли е доказано. Въпросът е да успеем да се научим как да бъдем по ведри и уверени в главите си и да накараме принципа „плюсът привлича плюс“да работи за нашия успех. Не е случайно, че отвсякъде всички духовни учения ни учат все на едно и също – положително мислене. Всички говорим за него, всички знаем за него и всички мислим лоши неща през цялото време. Всички сме недоволни и все се появяват причини да сме все по-недоволни. Разбира се, има и все повече късметлии, успели да осъзнаят, че доброто отношение към живота означава все повече удовлетворение и спокойствие в ежедневието.

Веднъж осъзнали свойството на „човешката гравитация“ вие за първи път хващатe кормилото, с което управлявате живота си. Управлението се състои в това, да контролирате вашите мисли, да успеете да премахнете негативните думи от речта си, да свиете влиянието на страха и съмнението до минимум и да спрете да лъжете. Не е много лесно, да спреш да се страхуваш и лъжеш, но ако до сега си живял без да знаеш, че можеш да управляваш нещата, е нормално да се страхуваш да не се удариш в някое дърво. Но след като сте разбрали, как да избегнете дървото, то по естествен път страхът и съмнението спадат до минимум. Защото ако няма лоши мисли, то няма лоша гравитация и няма лоши стечения на обстоятелствата.

Много често хората се предават лесно още при първите грешки, които допускат в живота си. Те изпадат в съжаление и ниско самочувствие, влагат в главатa си лоши мисли и изживяват целия си живот под тяхната дебела и тежка сянка. Много ни е страх да не сбъркаме и много често това ни спира да предприемаме действия. Евентуалният страх от провал, автоматично изключва възможността за успех, тъй като трудно бихме се решили да рискуваме да сгрешим. А всъщност грешката е много, много полезно нещо. Защото грешката дава информация какъв е правилният начин. Понякога, за да се достигне до правилния начин, са нужни поредица от грешки, но точно в тази поредица повечето хора се предават и започват да недоволстват от живота. Всъщност трикът е да устоиш, докато откриеш правилния отговор. От всяка грешка може да те боли, но всяка една те доближава до правилния отговор. Колкото по-спокойно и неболезнено приемате своите грешки, толкова повече ще успявате бързо да стигате до верния отговор. И когато усетите удоволствието от това да направите нещата правилно и го поставите в главите си – излъчвателите, в живота ви неизбежно настъпват все повече и повече радости и правилни избори.

Хващайте здраво кормилото на живота и го въртете с усмивка и увереност, вашата “гравитация” ще ви достави всичко останало.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАШИТЕ МОТИВАЦИОННИ КУРСОВЕ

да научите как да почистите мислите си и как да привличате повече положителни и удовлетворяващи моменти в ехжедневието си.

About Author:

Остави твоя коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *